dimarts, 6 de maig del 2008

El manresà Àlex Gómez Ribera signa el cartell commemoratiu del centenari de l’Esbart Manresà

L’entitat manresana ha declarat desert el concurs per al logotip del centenari

La comissió del centenari de l’Esbart Manresà ha avançat el programa d’actes amb què commemorarà l’efemèride l’any 2009

Aquest dimarts, 6 de maig, a la sala d’actes del Centre Cultural del Casino, la comissió organitzadora del centenari de l’Esbart Manresà de l’Agrupació Cultural del Bages ha presentat la imatge commemorativa del centenari que l’entitat manresana celebrarà al llarg del 2009.
El manresà Àlex Gómez Ribera és el guanyador del concurs del cartell commemoratiu del centenari de l’Esbart Manresà. Segons el seu autor, el cartell, titulat ‘Dansa i moviment’, “sintetitza tot el que representa l’esbart en un sol element: les sabatilles de dansa amb vetes”. Gómez ha afegit que “aquest tipus de calçat és el complement bàsic amb que es treballa i un element permanent en el vestuari dels esbarts”.
En la lectura del veredicte, també s’ha donat a conèixer que el jurat ha decidit declarar desert el concurs per al logotip perquè les propostes presentades no reunien les qualitats necessàries que es requerien perquè el logotip pugui funcionar per si sol en les diverses aplicacions que es puguin realitzar per fer difusió del centenari de l’Esbart Manresà.